Introductie

Hallo en leuk dat je op mijn blog bent 🙂!

Hier kan je meelezen op welke manier ik mijn eigen persoonlijke beleggingsreis afleg en welke keuzes ik maak op weg naar meer financiële rust! 

De reden voor het ontstaan van deze blog zijn divers. Enerzijds ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het opbouwen van vermogen, anderzijds worden de meeste blogs die ik volg beheert door mensen die ouder zijn dan ik. Deze bloggers zijn verder in alle facetten van vermogensopbouw, of zijn zelfs al financieel onafhankelijk. Het lijkt mij daarom leuk om het verhaal van de andere kant te schrijven en jullie mee te nemen in al mijn keuzes.

Een positief voordeel die ik uit deze blog probeer te halen is het feit dat ik onderzoek moet doen naar bedrijven om ik mijn keuzes goed te kunnen verantwoorden. Ik verwacht hierdoor beter onderzoek te doen naar de onderliggende fundamentals van de bedrijven die ik in mijn portfolio heb. Daarbij vind ik schrijven, onderzoek doen en leren zowel leuk als uitdagend en heb ik veelvuldig gehoord dat ik een leuke schrijfstijl heb.

Op het moment van schrijven (maart 2022) ben ik 30 jaar (jong) en woon ik samen met mijn vrouw (27) en dochter (10 maanden) in de randstad. Omdat ik nog aan het begin van mijn reis sta moet ik nog veel leren. Neem daarom mijn schrijfsel niet direct voor de enige waarheid aan en doe altijd zelf je eigen onderzoek. Ik ben geen financieel adviseur en heb een werk achtergrond in de gezondheidszorg.

Als laatst rest mij te zeggen dat ik sta open sta voor feedback, vragen of opmerkingen. Schroom dus niet om deze te stellen in de comments. Houdt het wel netjes naar mij en zeker naar elkaar. Daar hebben we allemaal het meeste aan 👍.

Wouter
Reacties